Yritys

WOOD-AND-URN

Tämä verkkokauppa on tarkoitettu suomalaisille ja Suomessa valmistettaville, vientipotentiaalia omaaville, eri alojen tuotteille.

Keskiössä tuotteiden valinnassa tälle sivustolle ovat ekologisuus ja kestävän kulutuksen periaatteet. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustollamme markkinoitavat tuotteet ovat aina tarkoin valittuja niin valmistustapojensa, kuin materiaalivalintojensa puolesta. Tuotteiden tulee olla eettisesti kestäviä.

Yritykset, jotka kelpuutamme yhteistyökumppaneiksi ovat eettisesti toimintaansa tekeviä suomalaisia toimijoita. Toimijat huolehtivat tuotteidensa laadukkuudesta ja pitävät yhteiskuntavelvoitteensa kunnossa, niin työntekijöiden hyvinvoinnin, kuin ympäristöasioidenkin puolesta.

Wood-and-urn-verkkokaupan tarina lähti liikkeelle jo 2010-luvun tienoilla, kun yksi sivuston perustajista toimi työntekijänä yhdessä oman alansa johtavassa puutuotteita valmistavassa yrityksessä. Silloin heräsi ajatus, että miksiköhän Suomesta ei ole tarjolla vientiin kauniita kädentaidolla valmistettuja teollisia tuotteita, lukuun ottamatta muutamia isoja yrityksiä. Vaikka meillä  Suomessa olisi mahdollista tarjota korkealaatuisia tuotteita myös kansainväliseen levitykseen.

Tulevaisuudessa pyrimme nostamaan sivustollamme markkinoitavien tuotteiden ja yritysten määrää. Haluamme tarjota suomalaisista tuotteista kiinnostuneille kuluttajille mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman, niin pientuottajien kuin teollisestikin valmistettujen tuotteiden osalta.

Kehitämme jatkuvasti tomintaamme ja pyrimme löytämään tuotteistamme kiinnostuneet kuluttajat asiakkaiksemme, koska meille on myös tärkeää edustamiemme yritysten pärjääminen alati kovenevassa kilpailussa. Tämän johdosta teemme kaikkemme, että tuotteiden hinnat ovat sillä tasolla, että pystymme turvaamaan myös jatkossa laadukkaan ja eettisesti kestävän suomalaisen työn jatkuvuuden.